domingo, diciembre 7

FANJAC Lleida. Escola de Famílies amb Montse Romagosa


DISSABTE 13 DE DESEMBRE DE 10:30-12:30 hores

Última escola de famílies d'aquest any 2014 a Fanjac Lleida!!!

COM SER FELIÇ AMB LES ALTES CAPACITATS?  amb Montse Romagosa

Experta amb Altes Capacitats i Tècnica en Educació Emocional
Formadora de formadors del Departament d'Ensenyament
Orientadora psicopedagògica en un institut de secundària.
Creadora del Projecte Crea, creativitat a l'aula per a AACC
Autora del llibre "Las necesidades Emocionales en niños con altas Capacidades"
Creadora y Coordinadora de IPAACC, institució psicopedagògica de les Altes Capacitats.
Dirigeix un centre d'atenció psicològica especialitzada en altes capacitats.

Els temes que es tractaran a l'escola de famílies seran referents a, com viuen y senten els nens i joves amb altes capacitats? què és la hipersensibilitat?
Les altes capacitats porten incorporat un amplificador que suposa un desgast emocional, que es tradueix como un augment de l'ansietat i l'estrés.
El coneixement d'aquest factor i la seva gestió ens ajudaran a millorar la qualitat de vida i a viure el present de forma tranquila i sense preocupacions.
Avançar-se als coneixements és una característica de les altes capacitats que pot ser positiva o negativa. Depen de nosaltres que sigui d'una forma o una altra.

Podrem preguntar en primera persona tots els dubtes que tinguem i compartir amb altres famílies aquelles coses que ens han ajudat en moments de difícil gestió.

Inscripcions fins al dijous 11 de desembre.
Lloc: Sala Sunka Bisbe Ruano,12 de Lleida
Entrar al supermercat i pujar les escales de l'esquerra (primera planta)
Horari: de 10:30h a 12:30h

Socis gratuït
No socis: 10€/persona 

Paral·lelament es realitzarà un taller de dibuix manga per a majors de 13 anys a Vinil al carrer La Palma,25. Places limitades.


DISSABTE 13 DE DESEMBRE A LLEIDA  Jornada impartida per membres de la Societat Astronòmica de Lleida i amb la coordinació de Fernando Guirado. 1.Taller a l'aula-astronomia 16:00-19:00 dissabte 13/12/14 Lloc: sala Sunka c/Bisbe Torres,13 Lleida Entrar al supermercat i pujar les escales de l'esquerra de les caixes. A dalt trobareu la sala on realitzarem l'activitat.  Activitat en format taller a l'aula adreçada als nens/es i joves. Es farà una introducció que ens permetrà donar les eines bàsiques per entendre el que es veu al cel per la nit i poder identificar algunes de les constel·lacions més importants. Durant el taller es contruirà un objecte estel·lar i també es realitzarà una observació solar a l'exterior. 2.Sortida al camp a observar el cel ES TRASLLADA A LA PRIMAVERA (PENDENT CONCRETAR DATA) Lloc: Aeròdrom d'Alfès (a uns 15 minuts de Lleida) Es farà a la primavera en horari aproximat de 21:00-00:00h Per tal de poder fer una bona observació i pensant en el benestar dels nostres fills, hem decidit deixar l'activitat per més endavant. Les places estaran reservades per a tots aquells nens i nenes que hagin fet la primera part de l'activitat i a les seves famílies.   Aprendrem com es munta un telescopi   Identificarem les constel·lacions a ull nu i amb el planisferi   Observarem i identificarem objectes estel·lars amb el telescopi  Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 7 anys. A la sortida de camp és imprescindible que els pares i mares ens acompanyin. Trasllat a Alfés en el vehicle particular de cadascú. Els pares i mares no cal que s' inscriguin i tampoc han de pagar res. El preu de l'activitat inclou el taller a l'aula del 13/12/14 i la sortida al camp que es farà a la primavera.   Preu: 15€/soci      30€/no soci Us demanem disculpes pels canvis en les dates que hem hagut de fer. http://www.fanjaclleida.org/inscripcions.html