martes, septiembre 29

FANJAC JOVES. Sortida de cap de setmana del Grup Fanjac JOVES al jaciment arqueològic de Sta Creu de Rodes

Visita al jaciment arqueològic de Santa Creu de Rodes (Port de la Selva) i al monestir de Sant Pere de Roda, acompanyats per l'arqueòloga i doctora en història Anna Maria Puig Griessenberger qui, a més d'acompanyar els nostres nois i noies a la seva excavació i a la visita de Sant Pere de roda, ha acceptat ser el referent del Projecte de Secundària de Fanjac en la branca d' Història, per la qual cosa li estem molt agraïts.L' Anna Maria Puig Griessenberger (Figueres, 1963), és doctora en història per la Universitat de Girona, amb la tesi: Rhode. Caracterització del jaciment i dels seus tallers ceràmics, publicada el 2006. És també màster en Museografia Didàctica per la Universitat de Barcelona, amb el projecte Museïtzació del jaciment de la Ciutadella de Roses (Alt Empordà).

Dissabte 17 Octubre

Ens trobarem dissabte a les 11:00h al lloc que indicarem proper a la zona.

Visita i taller amb l' Anna Maria Puig. Els nois i noies podran compartir temps i preguntes amb una gran arqueòloga apropant-se a la història en un entorn de luxe i molt especial.

Dinar al monestir de Sant pere de Rodes.

Després anirem cap a la casa de colònies Els Estanys a Capmany.
Xerrada/col.loqui amb en Teodor Jové, vicepresident de Fanjac Girona i referent del Projecte de Secundària pel ram d' Informàtica.
Els nois i noies podran conèixer de primera mà el que és la professió d' Enginyeria Informàtica, xerrar i preguntar tot allò que vulguin al Teo, Doctor en Enginyeria Informàtica per la UdG i professor d'aquesta universitat.

Convivència i sopar a la casa de colònies.

Diumenge 18 Octubre
 
Esmorzar a la casa de colònies.

Convivència i esbarjo a la zona

Dinar

Visita al Kàrting Roses!
 
Recollida per part de las famílies, màxim a les 17:00h

Preu de la sortida: 60€ (pel segon germà 55€)

Franja d'edat: Nois i noies que estiguin cursant 2on de l' ESO cap amunt

Nota:

Feta la inscripció es facilitaran més dades de punts de trobada, etc i es demanaran autoritzacions i targes sanitàries.

https://sites.google.com/site/webfanjaccat/activitats