lunes, abril 18

Fanjac Tarragona. Trobada de families i taller pera nens “El món de les abelles”

Us convoquem a la trobada familiar de pares i mares, organitzada per Fanjac Tarragona, del proper 7 de maig on podrem conversar i compartir experiències i dubtes del dia a dia dels nostres fills i filles. Comptarem amb la presència del vice-president de Fanjac a Catalunya, Miquel Hermosin que ens ajudarà a resoldre dubtes que tinguem i aprofitarem per explicar-vos las properes colònies de Fanjac a la casa de colònies El Xaloc a Calders, Barcelona.


A més hi hauràn activitats i tallers de matí i tarda per nens/es: El món de les abelles


Horari i descripció:
-09:30 arribada al punt de trobada al Buffet d’Altafulla
-10:00 esmorzar -10:45 Inici de les activitats pels nens/es*
-13:30 Aturada per dinar en família -15:30 Continuació de les activitats*
-16:30 Passeig i visita guiada en família pel costat del riu per l’itinerari de la desembocadura del Gaià, fins la platja de Tamarit.


Activitats i tallers de matí i tarda per nens/es: El món de les abelles
 -Audiovisual. Veurem un audiovisual d’entre 10 i 15 minuts on podrem visualitzar de forma detallada alguns detalls que a la natura són molt difícils de veure.
 -Visita a l’apiari, on coneixerem el món de les abelles (part més teòrica) amb l’ajuda de diferents materials i recursos que ells també podran veure i tocar. Aquí també parlarem de la feina de l’apicultor i veurem part dels materials i eines que ell utilitza per fer la seva feina. -Visita al rusc. Ens posarem els vestits d’apicultor per visitar el rusc i veure les abelles feinejant a l’interior de la seva casa.
-Visita al jardí dels sentits. Al jardí dels sentits activarem els sentits i coneixerem les plantes aromàtiques i medicinals, moltes d’elles en floració i podrem observar les abelles recol·lectant i entendre millor la feina de pol·linització.


Farem jocs o experimentació segons les edats.
 -Farem un tast de mels.
-Taller on realitzaran una espelma de cera natural com a record de la jornada.
-Taller de saquets d’olor Totes aquestes activitats es distribuiran entre el matí i la tarda.


L’esmorzar i dinar serà tipus pic nic i a carrec de cada familia.


La trobada familiar serà gratuïta per als socis i tindrà un cost de 25€ per família per als no socis. Els tallers també seràn gratuïts per a tots els nens i nenes de Fanjac.


Apunteu-vos abans de divendres 29 d’abril
Envieu un correu a tarragona@fanjac.org Indiqueu a la vostra inscripció, nº soci i l’edat dels vostres fills i el nombre d’adults que sereu.
Trobareu tota la informació en http://www.fanjactarragona.org/noticias/


UNA BONA OPORTUNITAT PER A CONEIXER-NOS!


Punt de trobada: 41.139795, 1.366589, Ctra Nacional N-340a, Km 1173,43893 Altafulla,Tarragona