miércoles, noviembre 9

Fanjac Barcelona. Secrets de la Barcelona antiga

SHERLOCKS & WATSONS
Secrets de la Barcelona antiga 
 

Activitat impartida per Cal·ligrama pel diumenge 20 de novembre.

Sherlock&Watsons - Secrets de la Barcelona antiga és un joc de pistes que uneix pares i fills en una experiència trepidant per la ciutat que motivarà tant a grans com a petits.

Es planteja un cas per investigar i haureu de rastrejar els carrers amb uns altres ulls, atenent els detalls per anar avançant en la recerca i així arribar al punt final. Durant el camí serà necessari recollir algunes proves i resoldre alguns enigmes...

És una activitat doble, en la qual pares i fills segueixen documents diferents d’investigació, amb un nivell de dificultat adaptat a cada cas. Els adults, com a Sherlocks, i els nens, com a Watsons, haureu d’unir esforços, comparar pistes i comunicar-vos per tal d’aconseguir l’objectiu.

Fa 130 anys, naixia Sherlock Holmes a les pàgines de la primera novel·la d’Arthur Conan Doyle. Les aventures del famós detectiu han captivat totes les generacions, perquè el misteri ens fa sentir vius i expectants.
Abandoneu Baker Street i resoleu un cas ple de misteris de la nostra història.


Edat recomenada dels nens
Entre 7 i 12 anys

Mínim i Màxim d'inscrits (comptant pares i fills)
Mínim 24 persones i màxim 48 persones

Mecànica:
Cada equip està format per diverses famílies. Els adults participaran en la investigació com a Sherlocks i els nens com a Watsons. És IMPRESCINDIBLE que els nens vagin acompanyats de pares o tutors.

S’entregarà un document d’investigació per a cada parella d’adults i un document diferent per a cada nen.

Els equips han de ser, aproximadament de 8 persones, comprenent adults i nens.
Per tal de comptar amb una millor dinàmica de l’activitat, cada grup familiar s’ha de convocar seguint el decalatge d’horari especificat tot seguit (el nombre d’equips dependrà del nombre final d’inscrits):

EQUIP 1: 10h
EQUIP 2: 10:30h
EQUIP 3: 11h

A mesura que vagin arribant al punt d’inici, cada equip participant rebrà un document i el material necessari per al desenvolupament de l’activitat. Tant els adults com els nens hauran de presentar el material completat al punt final del recorregut.

La durada del joc és de 1,30h aproximadament.

Preu
5 € per persona, ja siguin adults o nens.


Inscripcions
La data límit per realitzar les inscripcions és el dia 17 de novembre.

https://sites.google.com/site/webfanjaccat/activitats

Punt de trobada on es convoca a tots els participants 
A la font de la Plaça Sant Felip NERI