domingo, noviembre 20

Fanjac Barcelona. Taller 'Càmeres i Acció' Càmeres i ... ACCIÓ!

[Impartit per Cal·ligrama]

Estem acostumats a gaudir del cinema quedant-nos bocabadats davant de la gran pantalla, amb el bol de crispetes a les mans. Però quantes persones hi ha al darrera d’aquelles imatges? Quines feines fan? Com ha arribat a construir-se aquesta història fascinant? 

Apropa’t al món del cinema entre bambolines en un taller on posaràs en joc tots els recursos per crear extraordinàries escenes o microhistòries. Entrarà en acció la imaginació, essencial per als guionistes, la creativitat per a la posada en escena i el vestuari, l’expressió per al treball dels actors, el lideratge per poder dirigir l’equip i altres habilitats necessàries darrere les càmeres.

El taller es desenvoluparà a partir de jocs i dinàmiques i culminarem, si el temps ens ho permet, amb una particular celebració dels premis Petit Oscar, durant els quals visualitzarem els resultats. 

Es tracta d’una activitat centrada en la en la producció cinematogràfica absolutament participativa, en el qual es treballarà en equips. A més a més de les col·laboradores habituals, comptem amb dues realitzadores i editores audiovisuals professionals, de Frescafilms. 

Júlia Rabadan i Esther Angrill han treballat pel Discovery Channel, per a TV3, com a editores del programa “Polònia” i per als Premis Gaudí, entre altres documentals, reportatges, videoclips, vídeos publicitaris i corporatius. 

Aquest taller és EXCLUSIU PER A SOCIS donat que el pares són a l'Assemblea de FANJAC.

Equip responsable de l’activitat: Quatre persones o més, en funció dels inscrits. Participaran: Ariadna Civit, Mònica Macfer, Júlia Rabadan i Esther Angrill.

Es recomana que els nens portin berenar. 

Llegiu a continuació el material ESSENCIAL per dur a terme l’activitat: 

MATERIAL NECESSARI 

Els mostrarem com funciona una càmera professional actual però, comptant amb l’edat dels nens i tractant-se d’un grup nombrós, cal que portin alguna eina pròpia per enregistrar la microhistòria o l’escena i que ens permeti visualitzar-la després. Són vàlides les següents: tauletes digitals amb bona resolució, smartphones, iphones, càmeres amb funció de vídeo o càmeres de filmar. Us agrairem que porteu el cable per connectar l’aparell a l’ordinador. 

El nostre equip compta amb dues tauletes digitals, una càmera i un trípode com a recurs. 

Per un altre cantó: 

Disposem de vestuari i elements d’escenografia per tal que creïn personatges ben interessants i ens transportin en un altre lloc o temps. També acceptarem disfresses que els propis nens vulguin portar. 

Comptem amb material de tot tipus que puguin necessitar durant el rodatge i uns premis finals. 

Dia: 3 de desembre del 2016

Horari: de 16:30h a 19h. 

Edats: de 4 a 15 anys. 

Preu: Gratuit per a socis

Lloc:
Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats


Inscripció:
ÚLTIM DIA D'INSCRIPCIÓ dimecres 30-NOVEMBRE 
https://sites.google.com/site/webfanjaccat/activitats