domingo, mayo 14

Fanjac Lleida. Coaching amb l'ajuda de cavalls.

Coneixeu al David Jorba? 
Manresà 1964. Llicenciatura en Ciències Polítiques i una especialització en Psicologia a Mount Saint Mary’s University Maryland (EEUU). Màster en Relacions Internacionals a Massachusetts. Basant-se sobre la seva formació i experiència americana i internacional, el 2003 crea el mètode “SIC. 12 PILARS” de la Intel·ligència Emocional, Tècniques de Coaching per el Segle XXI” que és un programa de formació intensiva que es basa en tècniques d’intel·ligència emocional, PNL i coaching. 
MÈTODE 12 PILARS EQUUS: Consisteix en intel.ligència emocional i PNL asistit amb cavalls. És una experiència enriquidora i molt aconsellable per millorar l'autoestima, estimula el nivell sensorial i psicomotriu de les persones, superació de pors i inseguretats i augmenta la comunicació entre les persones. Formador i coach en varis centres d'alt rendiment esportiu a nivell formatiu de Catalunya.

Dia
Diumenge 28 de maig

Horari
De 10h a 18h.
 
Edat  
De 8 a 11 anys. 
 
Preu 
Socis: 40 € 
NO socis: 60 €
Germans/nes: 10% de descompte
El preu inclou la jornada i el dinar.

Lloc
Torà (Lleida)IMPORTANT: la data límit per fer la inscripció és el dimarts 23 de maig
Quan tinguem el grup tancat, informarem als pares que vulguin quedar-se a Torà o per la zona de les opcions per dinar (opcional)
http://www.fanjaclleida.org/inscripcions.html